Ingrediënten voor 3 personen
Voorde salade:
- 1 pak Chimay pannenkoeken met ham en kaas
- 1 bladsalade
- 200 g gerookt spek
- pijnboompitten
Salade dressing :
- Zout
- peper
- zonnebloemolie
- frambozenazijn
Stadia :
- Plaats je Chimay Ham en Kaas flensjes in de oven volgens de bereidingsinstructies.
- Was en schil de salade. Doe alles in een slakom.
- Bak de gerookte bacon goudbruin in een koekenpan met antiaanbaklaag. Zet apart op een bord op een vel Scottex.
- Rooster de pijnboompitten in de hete pan en giet ze over de salade.
- Bereid je vinaigrettesaus in een kom door zout, peper, een eetlepel frambozenazijn en drie eetlepels zonnebloemolie te mengen en zet apart.
- Als de flensjes klaar zijn, meng je de saus met de salade en het spek. Schik drie borden, elk met de speksalade en twee Chimay crêpes met ham en kaas.
Eet smakelijk!