Over ons
Distributeurs
Blog
Producten
Recepten
Promo's
Chimay kaaskroketten met aspergesalade
Deel via:
27 maart 2024
Voor
de salade:
1 pakje Chimay kaaskroketten
300 g witte asperges
150 g kerstomaatjes
75 g rucola
2 eetlepels olijfolie
10 takjes peterselie
1 theelepel mosterd
1 eetlepel rode wijnazijn
2 eieren
zwarte peper
Stadia :
Schil de asperges en snijd ze fijn. Kook ze 9-10 minuten in kokend water waaraan je zout hebt toegevoegd.
Laat aan één kant afkoelen.
Kook tegelijkertijd de eieren 10 minuten in kokend water en pel ze.
Snijd de cherrytomaatjes in 4.
Hak de peterselie fijn.
Snijd de afgekoelde asperges in stukjes en meng met de cherrytomaatjes en rucola.
Snijd de hardgekookte eieren in stukjes en voeg ze toe aan de salade.
Maak een vinaigrette door de olijfolie, mosterd, rode wijnazijn en peterselie te mengen. Breng op smaak met zout en peper en giet over de salade.
Goed mengen.
Bereid 4 Chimay kaaskroketten volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Als de kroketten klaar zijn, schik je twee borden met daarop de aspergesalade en twee Chimay kaaskroketten.
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer direct...
Eet smakelijk!
Deel met:
We gebruiken cookies om je een betere en persoonlijkere service te kunnen bieden. Zie ons
privacybeleid
voor meer informatie.
Accepteer
Weigeren