Chimay kaaskroketten met aspergesalade

Voorde salade:

  • 1 pakje Chimay kaaskroketten
  • 300 g witte asperges
  • 150 g kerstomaatjes
  • 75 g rucola
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 10 takjes peterselie
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • 2 eieren
  • zwarte peper

Stadia :

  • Schil de asperges en snijd ze fijn. Kook ze 9-10 minuten in kokend water waaraan je zout hebt toegevoegd.
  • Laat aan één kant afkoelen.
  • Kook tegelijkertijd de eieren 10 minuten in kokend water en pel ze.
  • Snijd de cherrytomaatjes in 4.
  • Hak de peterselie fijn.
  • Snijd de afgekoelde asperges in stukjes en meng met de cherrytomaatjes en rucola.
  • Snijd de hardgekookte eieren in stukjes en voeg ze toe aan de salade.
  • Maak een vinaigrette door de olijfolie, mosterd, rode wijnazijn en peterselie te mengen. Breng op smaak met zout en peper en giet over de salade.
  • Goed mengen.
  • Bereid 4 Chimay kaaskroketten volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Als de kroketten klaar zijn, schik je twee borden met daarop de aspergesalade en twee Chimay kaaskroketten.
  • Bestrooi met gehakte peterselie en serveer direct...

 

Eet smakelijk!

We gebruiken cookies om je een betere en persoonlijkere service te kunnen bieden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
AccepteerWeigeren