Chimay Kaas Pannenkoeken met Chimay Chicon Salade

Ingrediënten voor 3 personen

Voorde salade:

  • 1 pak Chimay Fromage pannenkoeken
  • 3 andijvie
  • 12 kerstomaatjes
  • 50 g Vieux Chimay kaas
  • walnootpitten

Salade dressing :

  • Zout
  • peper
  • gehakte verse peterselie
  • Ouderwetse mosterd
  • witte wijnazijn
  • zonnebloemolie

Stadia :

  • Was, dep droog en snijd de andijvie in reepjes van 1 cm.
  • Giet in een slakom
  • Snijd de Chimay-kaas in blokjes, de cherrytomaatjes in vieren en de walnoten fijn en voeg ze toe aan de witlofsalade.
  • Bereid je mosterdsaus in een kom door zout, peper, een theelepel grove mosterd en een eetlepel witte wijnazijn te mengen. Als de mosterd goed is verdund in de azijn, voeg dan geleidelijk drie eetlepels zonnebloemolie toe en zet apart.
  • Bereid 6 Chimay kaasflensjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Als de crêpes klaar zijn, meng je de saus met de witlofsalade en schik je drie borden met daarop de kaassalade en twee Chimay au Fromage crêpes.
  • Bestrooi met gehakte peterselie en serveer direct...

 

Eet smakelijk!

We gebruiken cookies om je een betere en persoonlijkere service te kunnen bieden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.
AccepteerWeigeren